• Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.
You are here: Naslovnica Najave evenata Koncerti ZAZ u velikoj dvorani Doma sportova! Ulaznice od sutra u prodaji!

ZAZ u velikoj dvorani Doma sportova! Ulaznice od sutra u prodaji!

Unesi e-mail Ispis PDF

Zagreb, 11. travnja 2012. - Francuska zvijezda koja je u rekordnom roku rasprodala Boćarski dom i organizator zagrebačkog koncerta Menart, donose nam najbolje moguće vijesti za sve one koji su željno iščekivali da na bilo koji način dođu do svoje ulaznice! Koncert  Zaz u Zagrebu seli u veliku dvoranu Doma sportova, a prodaja ulaznica počinje sutra, u četvrtak, 12. travnja točno u podne. Ovaj put ne propustite kupiti ulaznicu na vrijeme!

Na današnjoj press konferenciji se objavilo preseljenje koncerta u veću dvoranu a o zvijezdi francuske i svjetske glazbene scene govorili su Branko Komljenović - direktor Menarta, Dubravka Jusić - rukovoditeljica Korporativnih komunikacija Vipneta, Ina Pouant - francuski kulturni ataše u Hrvatskoj, glazbeni kritičar Hrvoje Horvat te Maja Valjak, voditeljica koncertnog odjela diskografske kuće Menart.

Nastup ZaZ je zbog nezapamćenog interesa postao koncert o kojem se priča. Pobudio je interes kod publike različite dobi – od školaraca do umirovljenika jer je njezin jezik jezik razumijevanja, socijalne obazrivosti i jezik ljubavi. Njezina dva albuma bilježe rekordnu prodaju u posljednje vrijeme, a hitovi „Je veux, „La fee“ i „Les passants“ ne silaze s top lista. Sama je izvođačica zbog nevjerojatne energije već oduševila stotine tisuća ljudi, a hrvatski će obožavatelji imati priliku uživo ju gledati 3. lipnja u velikoj dvorani Doma sportova.

„Iznimno mi je zadovoljstvo što Vipnet sudjeluje u realizaciji jednog od najiščekivanijih koncerata ove godine. Budući da je interes za koncert u Zagrebu impresivan, Vipnet će svojim korisnicima osigurati određeni broj ulaznica kroz nagradne igre i našu Facebook stranicu.“ - rekla je Dubravka Jusić, rukovoditeljica Korporativnih komunikacija Vipneta, generalnog sponzora koncerta.

Branko Komljenović, direktor Menarta, dodao je: „Ovu godinu započeli smo rasprodanim koncertom Glenn Miller Orchestra u Lisinskom te smo nedugo zatim najavili ZaZ u Boćarskom domu, a sada smo preselili koncert u veliku dvoranu Doma sportova. Ispred nas su još brojni podvizi, a tvrtka se širi i u ostalim domenama budući da smo prerasli u pravu entertainment kompaniju koja se bavi izdavaštvom, promocijom, bookingom, produkcijom i managementom. Do kraja mjeseca pripremamo još iznenađenja i zahvaljujem svim poslovnim partnerima te medijima na izuzetnoj suradnji po pitanju svega što radimo.“

Francuski kulturni ataše, Ina Pouant, istaknula je važnost pjesama na francuskom jer glazba ne poznaje granice i kao takva je najbolji ambasador određene kulture: „Edith Piaf, Yves Montand i mnogi drugi učinili su francusku glazbu internacionalnom i drago mi je da se taj trend i dalje nastavlja. Od devedesetih godina 20. stoljeća primjetan je val mladih glazbenika koji se više ne boje pjevati na francuskom i probudili su trend cabaret nastupa, uz harmoniku i klavir. ZaZ je jedna od predstavnica upravo takvog vala, tekstove joj piše poznati glazbenik Raphael, a ona savršeno interpretira emocije pjesama koje se nalaze na albumu. Presretni smo jer je ZaZ unijela pravo osvježenje i jedan novi oblik žeđi za francuskim jezikom, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. “

Kakvo je stanje na glazbenoj sceni komentirao je ugledni glazbeni kritičar, Hrvoje Horvat:

„Pariz je poznata meka world music scene u svjetskim razmjerima i francuska pop scena konstantno pokušava, i uspijeva u tome, doskočiti planetarnoj diskografskoj konkurenciji nekom drugačijom glazbenom smjesom. Uspijeh Zaz je najnoviji primjer korištenja takve strategije „različitosti“.

Nakon Air i Daft Punk, francuski Telepopmusik su prije nekoliko godina pokazali da tamošnji izvođači imaju materijala kojime mogu održati lekciju anglosaksonskim pop zvijezdama, a aktualni uspjeh Zaz – koja 3. lipnja dolazi u Zagreb – još je jedan efektan dokaz.“

„Preseljenjem koncerta ZaZ u veliku dvoranu Doma sportova tisućama ljudi je ispunjena želja. Od trenutka objave da je koncert u Boćarskom rasprodan, svakodnevno su nam pristizali mailovi i molbe da se koncert preseli u veću dvoranu. Zvali su nas nezadovoljni muževi koji su suprugama obećali da će ih voditi na koncert ali nisu na vrijeme kupili ulaznicu pa su bili na sto muka; roditelji, profesori, čitavi razredi srednjoškolaca, iz svih krajeva Hrvatske te iz susjednih zemalja. Sad kad smo najavili veliku dvoranu, mogu jedino poručiti zainteresiranima da požure s kupnjom ulaznica jer znamo da će se i novi kontingent rasprodati jako brzo.“  – dodala je Maja Valjak, voditeljica koncertnog odjela Menarta.

!! INFORMACIJA O ULAZNICAMA !!

Ulaznice za  koncert kreću u prodaju u četvrtak, 12. travnja točno u podne po standardnoj cijeni od 220 kn.  Parter i tribina nose istu cijenu dok će u prodaji biti  i dvjesto VIP mjesta po cijeni od 350 kn. Svi koji posjeduju ulaznicu za Boćarski dom, automatski dobivaju poziciju na parteru. Ukoliko žele ulaznicu zamijeniti za tribinu to mogu učiniti samo na mjestima gdje su ulaznicu kupili i to do 25. travnja.

Cijena ulaznica na dan koncerta, ukoliko će ih još uvijek biti iznosit će 250 kn za parter odnosno tribinu te 400 kn za v.i.p. dio.

Ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i putem www.eventim.hr


 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Podijeli

By A Web Design

Pronađite nas na Facebooku

Povezane vijesti